[chaco] CMapImagePlot issue with Chaco from trunk

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[chaco] CMapImagePlot issue with Chaco from trunk

Fred
Hi there,

 From latest trunk release, I get empty plot when CMapImagePlot is used.

For instance, basic/cmap_image_plot.py displays... nothing.


What's wrong?

TIA


Cheers,

--
Fred
_______________________________________________
Enthought-Dev mailing list
[hidden email]
https://mail.enthought.com/mailman/listinfo/enthought-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [chaco] CMapImagePlot issue with Chaco from trunk

Pietro Berkes
Hi Fred,

can you give us some more information? For example, operating system and graphical backend (Qt or wx) would help. You also mention "trunk", but you probably mean "master", right? Chaco was moved from SVN to github some time ago.

I can't reproduce the problem on Mac OS X, wx or Qt, with the latest master. I remember there at some point there was a problem like the one you mention were the size of the window was (0, 0) on Qt, but it has been fixed a while ago.

All the best,
Pietro



On Mon, Nov 19, 2012 at 10:34 AM, Fred <[hidden email]> wrote:
Hi there,

 From latest trunk release, I get empty plot when CMapImagePlot is used.

For instance, basic/cmap_image_plot.py displays... nothing.


What's wrong?

TIA


Cheers,

--
Fred
_______________________________________________
Enthought-Dev mailing list
[hidden email]
https://mail.enthought.com/mailman/listinfo/enthought-dev



--
Pietro Berkes
Scientific software developer
Enthought UK



_______________________________________________
Enthought-Dev mailing list
[hidden email]
https://mail.enthought.com/mailman/listinfo/enthought-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [chaco] CMapImagePlot issue with Chaco from trunk

Fred
Le 26/11/2012 10:24, Pietro Berkes a écrit :
> Hi Fred,
Hi Pietro,
>
> can you give us some more information? For example, operating system and
> graphical backend (Qt or wx) would help. You also mention "trunk", but
> you probably mean "master", right? Chaco was moved from SVN to github
> some time ago.
Debian wheezy (unstable) 64 bits, with wx backend.

Python 2.7.3
NumPy 1.6.2
SciPy 0.10.1
wxPython 2.8.12.1

Yes, I mean Traits source from master ;-)

Nobody can reproduce this issue?



Cheers,

>
> I can't reproduce the problem on Mac OS X, wx or Qt, with the latest
> master. I remember there at some point there was a problem like the one
> you mention were the size of the window was (0, 0) on Qt, but it has
> been fixed a while ago.
>
> All the best,
> Pietro
>
>
>
> On Mon, Nov 19, 2012 at 10:34 AM, Fred <[hidden email]
> <mailto:[hidden email]>> wrote:
>
>     Hi there,
>
>       From latest trunk release, I get empty plot when CMapImagePlot is
>     used.
>
>     For instance, basic/cmap_image_plot.py displays... nothing.
>
>
>     What's wrong?
>
>     TIA
>
>
>     Cheers,
>
>     --
>     Fred
>     _______________________________________________
>     Enthought-Dev mailing list
>     [hidden email]
>     <mailto:[hidden email]>
>     https://mail.enthought.com/mailman/listinfo/enthought-dev
>
>
>
>
> --
> Pietro Berkes
> Scientific software developer
> Enthought UK
>
>
>
>
> _______________________________________________
> Enthought-Dev mailing list
> [hidden email]
> https://mail.enthought.com/mailman/listinfo/enthought-dev


--
Fred
_______________________________________________
Enthought-Dev mailing list
[hidden email]
https://mail.enthought.com/mailman/listinfo/enthought-dev